Pozovite nas:  063 681 557
naslovna-o-nama

O nama

Naše ime je Woodovia

Svet drveta je naš svet.

Nastali smo udruživanjem dveju vrhunskih podopolagačkih firmi i angažovanjem ljudi koji znaju sve o drvetu, vole drvo i umeju sa drvetom. Naša misija je da spojimo prirodu, kvalitet, jednostavnost i lepotu. Da svojim proizvodima damo modernu ili klasičnu dimenziju kao i da istrajemo u kvalitetu koji zadovoljava najviše standarde, jer želimo da svi naši klijenti budu zadovoljni.

U našoj ponudi nalaze se klasični ili gotovi, masivni ili višeslojni parketi različitih završnih obrada kao i obloge od drveta za spoljnu upotrebu i sav prateći materijal za ugradnju i održavanje drvenih podnih obloga.

Šta Woodovia može da učini za Vas?

Prilagodljivost željama i potrebama klijenata je ono što nas izdvaja od drugih!

Naš cilj je da izađemo u susret svakom svom klijentu, jer znamo da se potrebe, mogućnosti i situacije razlikuju od pojedinca do pojedinca.

Woodovia će odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi sa drvetom, dati vam stručan savet vezano za podne obloge, njihovo ugrađivanje i  profesionalno održavanje. U saradnji sa vama pomoćićemo vam da pronađete i odaberete najcelishodnije i najbolje rešenje za vaš dom.Mi želimo da naši klijenti budu maksimalno upućeni i edukovani, što nas izvaja od drugih trgovačkih kompanija, pozovite i pitajte sve što vas zanima – savet je besplatan!

Neprikosnoveni kvalitetuslov uzajamnog poverenja i dobre saradnje!

Sa željom da svojim klijentima pruži veliki izbor visoko kvalitetnih  parketa, Woodovia sarađuje isključivo sa renomiranim proizvođačima koji imaju dugu tradiciju i proveren kvalitet. Kao rezultat imamo u ponudi parkete koje karakteriše nenadmašna stabilnost, širok dijapazon različitih formata, razni načini obrade, a ponekad i specijalno dizajnirana površina.U svakom pogledu nastojimo da se prilagodimo specifičnim zahtevima klijenta, bilo da je u pitanju izrada posebnih dimenzija, slogova ili završna obrada po izboru.

Nakon što ste odabrali parket kakav želite potrebno je da bude dobro postavljen i završno obrađen kako bi ostvario svoj puni potencijal u prostoru, estetski i kvalitativni. Tu možda leži najveća prednost kompanije Woodovia, jer ona svojim klijentima nudi kompletan profesionalni servis za podopolaganje i dalju brigu o parketima. Počevši od pripremnih radova na podu pre polaganja samog parketa sve do završnih, koji su najsloženiji i najviše utiču na krajnji izgled parketa.

Ekskluzivni parketi Woodovia

Za pojedince sa izgrađenim ukusom koji znaju šta žele.

Woodovia se usmerava ka konceptu prodaje ekskluzivnih parketa, namenjenih klijentima sa najvišim prohtevima, koji kvalitet i visoke estetske kriterijume stavljaju iznad svega. Ova usmerenost ka pojedincu koji zna šta želi i očekuje samo najbolje predstavlja bitan aspekt u poslovnoj filozofiji kompanije Woodovia i iskazuje se kroz potpunu posvećenost svakom klijentu i stalni trud oko toga da se razumeju njegove želje i potrebe kada je reč o parketima, te pokušaj da se pronađe zajednički najbolje i najcelovitije rešenje.

Za sve koji traže još jedan način da iskažu svoju ličnost i daju novu dimenziju svom prostoru, ekskluzivni parketi iz kompanije Woodovia pravi su izbor.